Adam (Dutch Edition) by Henri Nouwen,Maria ter Steeg-van Wayenburg

By Henri Nouwen,Maria ter Steeg-van Wayenburg

Klassieker in een nieuwe uitvoering Een aangrijpende getuigenis van Nouwen over zijn leven met Adam, zijn gehandicapte vriend uit de Arkgemeenschap, maar ook een boek over het geloof.

Show description

Read or Download Adam (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Vreemdeling (Dutch Edition)

Maria, een jonge dominee, laat haar echtgenoot en haar leven in Helsinki achter zich en vlucht naar long island, verscheurd door schuldgevoelens en de drang te ontsnappen. In long island ontmoet ze een vrouw die de deur naar de wereld van de dans voor haar opent. Terwijl ze involved komt met haar lichaam, vergaart Maria de moed om onder ogen te zien waar ze vandaan komt: een dorp in het noorden van Finland, met een verstikkende religieuze sfeer die haar bijna onzichtbaar maakte.

De abdij van Northanger (Dutch Edition)

De abdij van Northanger is een van Jane Austens opgewektste romans. Het is een pastiche op de gothic novel, die beroemd is geworden door Ann Radcliffe en Edgar Allen Poe. Maar het is veel meer dan dat. Jane Austen lukt het niet om haar sprankelende vrolijkheid in toom te houden, en die spat dan ook van elke pagina.

Voor altijd mijn mama (Dutch Edition)

Kathleen Aerts over de jongdementie van haar moeder Na de plotse dood van haar guy raakt Maria het spoor bijster. Een normale periode van rouw, denkt iedereen aanvankelijk. Een hardnekkige depressie, luidt het verdict een paar jaar later. Tot de diagnose jongdementie valt. Dementie wordt meestal met oudere mensen geassocieerd, maar de ziekte komt ook bij jonge mensen relatief vaak voor.

De Gouden Vaas (Dutch Edition)

HardPress vintage Books sequence

Additional info for Adam (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.37 of 5 – based on 47 votes