Als je iemand verliest die je niet kan verliezen (Dutch by Ish Ait Hamou

By Ish Ait Hamou

Soms kan het behoorlijk fout gaan. Dat is precies wat er gebeurt bij dokter Sheila. Het leven lachte haar toe. Ze used to be een topchirurg, werkte in een vermaard ziekenhuis en had de beste guy ter wereld. Tot het noodlot haar genadeloos trof. Sheila wordt overgeplaatst naar een eenvoudig ziekenhuis in een klein stadje en zal daar moeten vechten tegen vele vooroordelen. En vooral tegen zichzelf. De spoken in haar hoofd zijn immers een goed bewaard geheim. Onderweg naar haar nieuwe leven ontmoet ze in de trein Sulayman, een Palestijnse vluchteling die twee jaar in het land verblijft. Een paar dagen later komt er een spoedgeval binnen in het nieuwe ziekenhuis. Een guy is zwaar toegetakeld door messteken. Dokter Sheila wordt erbij gehaald. Ze is bloednerveus. Ze wil vooral niet dat de geschiedenis zich herhaalt Ish Ait Hamou bedacht voor Te Gek?! een onwaarschijnlijk verhaal. Elke zin is het waard om drie keer gelezen te worden, en tegelijk wil je zo snel mogelijk naar de volgende bladzijde. In januari 2016 gaat een intensieve campagne van begin waarvan Selah Sue het meterschap op zich neemt.

Show description

Read Online or Download Als je iemand verliest die je niet kan verliezen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Vreemdeling (Dutch Edition)

Maria, een jonge dominee, laat haar echtgenoot en haar leven in Helsinki achter zich en vlucht naar big apple, verscheurd door schuldgevoelens en de drang te ontsnappen. In big apple ontmoet ze een vrouw die de deur naar de wereld van de dans voor haar opent. Terwijl ze in touch komt met haar lichaam, vergaart Maria de moed om onder ogen te zien waar ze vandaan komt: een dorp in het noorden van Finland, met een verstikkende religieuze sfeer die haar bijna onzichtbaar maakte.

De abdij van Northanger (Dutch Edition)

De abdij van Northanger is een van Jane Austens opgewektste romans. Het is een pastiche op de gothic novel, die beroemd is geworden door Ann Radcliffe en Edgar Allen Poe. Maar het is veel meer dan dat. Jane Austen lukt het niet om haar sprankelende vrolijkheid in toom te houden, en die spat dan ook van elke pagina.

Voor altijd mijn mama (Dutch Edition)

Kathleen Aerts over de jongdementie van haar moeder Na de plotse dood van haar guy raakt Maria het spoor bijster. Een normale periode van rouw, denkt iedereen aanvankelijk. Een hardnekkige depressie, luidt het verdict een paar jaar later. Tot de diagnose jongdementie valt. Dementie wordt meestal met oudere mensen geassocieerd, maar de ziekte komt ook bij jonge mensen relatief vaak voor.

De Gouden Vaas (Dutch Edition)

HardPress vintage Books sequence

Additional info for Als je iemand verliest die je niet kan verliezen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.90 of 5 – based on 32 votes